Sans Complexe D'ARUM BRA - Bygel-bh - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Selected HOMME T-shirt slhMatthew Print SS O-neck Tee W - Blå - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
SAVAGE X FENTY BRA - Balconette-bh - multicolouröd Vackra billiga damkläder
Seven Seas Copenhagen Fine Twill w Cayman Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSikSilk Grön skjorta med kort ärm och blommönster del av set Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt SikSilk vinröd kortärmad t-shirt Endast hos
Simply Be Joss Blå flare jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Scotch & Soda LONG SLEEVE WITH DETAIL - Långärmad tröja - coral Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Scotch & Soda Skjorta Ams blåw Premium Dress Shirt, slim fit - Vit - Herr

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Six Ames ROMY KlänningarSkins DNAmic High Impact kvinnor Sports Bra BH arvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Scotch & Soda T-shirt med tryckt mönster - Vit - Herr
Skogstad Kime Technical shirt Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Sloggi PURSE SENSE LUX MAXI 2 PACK - Briefs - vit Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Sloggi ZERO-FEEL - Topp - angora Vackra billiga damkläder
Seafolly SHINE ON TWIST BANDEAU - Bikiniögrönl - blå Vackra billiga damkläder
Soaked in Luxury Maxiklänning SX Siv Prisilla Maxi Dress - Natur - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetSoft Rebels Stilks Dress KlänningarSolid Skjorta Juan Sergant LS - Vit - HerrSomeday. KUMALIA - Långärmad tröja - ivory Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sons of Owen Pikétröja med bröstficka - Röd - Herr
South Beach Djurmönstrad skjorta

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSoyaconcept FRANCIE - Blazer - offvit Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Second Female Amaris Knit O Neck Ögrönlar