Scotch & Soda Classic crewneck sweat with Scotch logo embroidery Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
SikSilk Blå skinny jeans med slitna detaljer

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Scotch & Soda LONG SLEEVE WITH DETAIL - Långärmad tröja - olive Vackra billiga damkläder
SikSilk - Svart skjorta med farfarskrage och barock-mönster med jersey-ärmar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSimply Be Grön vid klänning med ormskinns- och blommönster Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sisters Of The Tribe Petite Småblommig playsuit med omlottsnitt fram
Skhoop Dunkappa Long Down Jacket - Grön - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Seafolly ACTIVE HYBRID BRALETTE - Bikiniögrönl - tangelo Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Seafolly SEAFOLLY BRALETTE - Bikiniögrönl - rosa Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skiny REFINED - Topp - sweet skin Vackra billiga damkläderSloggi Double Comfort Top - Svart - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Sebago Skjorta Miles Logo Shirt B.D. - Blå - Herr
Sloggi TAI 3 PACK - Briefs - vit Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Soaked in Luxury Kappa Tinna - lila - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Sofie Schnoor Skirt Kjolar
Second Female Leslie Shirt Ögrönlar
Solid Jacka Alex - Grön - Herr

På tisdagen godkände ministerrådetSolid T-shirt Barney - Vit - HerrSomeday. ZUMERA - Skjorta - dark night Vackra billiga damkläderSons of Owen Sweatshirt med tvätteffekter - Grå - Herr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
South Beach Leopardmönstrade badshorts med akvarelleffekt
Soyaconcept SIHAM - Shorts - sand Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSpanx Shapingtrosa Higher Power - Natur - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Second Female Sunset Tee Ögrönlar