Scotch & Soda Jeans Ralston - Svart - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
SikSilk Svart träningsjacka med halv dragkedja och barockmönstrad sidorand i anorakmodell

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Scotch & Soda Retro inspiröd logo artwork tee Ögrönlar
Simone Pérèle DELICE - Bygel-bh - moonlight Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSisley Kofta - gul Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sixth June Endast hos Svarta skinny mjukisbyxor med guldfärgad sidorand
Skins DNAmic Speed kvinnor Sports Bra BH ar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Seafolly LALUNA TIE FRONT CROP - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Sebago Jacka Port Classic Jacket - Vit - Herr

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skylar rosa Kort stentvättad jeansjacka del av setSloggi Romance Maxi - Vit - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Second Female blås Leaf Foil Blouse - Grön - Dam
Sloggi ZERO-FEEL - Topp - cognac Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Soaked in Luxury Maxiklänning Silene - rosa - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Soft Rebels Pam Ruffel Blouse Ögrönlar
Second Female Sammetsbyxor Muja - Röd - Dam
Solid Shorts Regular-Lt. Ayal - Grå - Herr

På tisdagen godkände ministerrådetSomeday. KÄTHI - Linne - contemporary blå Vackra billiga damkläderSons of Owen Jacka i bikermodell - Svart - HerrSoulland Logic Coffey T shirt W.print Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
South Beach Curve Mixa och matcha Svart topp med halterneck
Spanx FASHION - Leggings - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSpanx UP FOR ANYTHING STRAPLESS - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - champagne beige Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

See by Chloé Cocktailklänning - offvit Vackra billiga damkläder