Scotch & Soda Pleated skirt with 'Maison Scotch' elastic waistband Kjolar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
SikSilk vit t-shirt med logga i sidan

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Scotch & Soda Sweatshirt Ams blåw - Vit - Herr
Simone Pérèle TOP MODEL Bodies & slips

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSister Jane Exclusive Skjortklänning i midimodell med knappar och helkjol Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sixth June T-shirt med 'Propaganda'-tryck
Skiny L. bikini briefs Trosor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Sebago Jacka Brandon Jacket - Blå - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Second Female Bloom V neck Dress Klänningar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Sloggi Bh-topp Ever Fresh Crop Top - Vit - DamSloggi sloggi Wow Comfort Midi Trosorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Second Female Fuskpäls Coat Myra - Grön - Dam
Soaked in Luxury Byxor Elliana Pants - Svart - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Soaked in Luxury Topp SL Mila Top SS - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Solid Randig lövmönstrad t-shirt
Second Female Volangklänning Olivia Dress - Gul - Dam
Solid Tröja Alexian O-Neck - Vit - Herr

På tisdagen godkände ministerrådetSomeday. QUIRINA FLORAL - Vardagsklänning - dark night Vackra billiga damkläderSons of Owen Shorts Victor - Blå - HerrSouth Beach Exclusive Svart strandset med tofsar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Soyaconcept JINX - Jeansjacka - powder rosa Vackra billiga damkläder
Spanx MAMA - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSpeedo Baddräkt Endurance+ Medalist - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Seeker Unisex Jumpsuit i hampa och ekologisk bomull