Second Female blås Reva - Vit - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Skins Activewear Linear Tech Fleece Mens Short 7 Inch Shorts

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Second Female Jenny Denim Jacket Ytterkläder
Skiny RIO 3 PACK - Briefs - vit Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSloggi Double Comfort Top - Vit - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Sloggi sloggi ZERO Modal Short Trosor
Soaked in Luxury Culottebyxor SL Mila Culottes - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
See You Never Blekta jeans med vida ben och knytning i midjan

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Seidensticker blås - lipstick Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Soaked in Luxury Topp Sonnet Tee - Svart - DamSolid Marinblå skjorta med smal passform och platt kragevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Selected Femme Randig midikjol
Solid Skjorta Spike - Röd - Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Someday. KUMALIA - Långärmad tröja - ivory Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Sons of Owen Morgonrock Farell - Grå - Herr
Selected Femme SLFCOSTA CARDIGAN - Kofta - light grå melange Vackra billiga damkläder
Soulland OTTO T SHIRT W.PRINT Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetSouth Beach Curve Mixa & matcha rosa bikiniögrönl i trekantsmodellSpanx EVERYDAY BOYSHORT - Shapewear - soft nude Vackra billiga damkläderSpanx THINSTINCTS - Shapewear - soft nude Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sportmax Code PAPAILE Klänningar
Stella McCartney Lingerie BETTY TWINKLING SOFT CUP - Triangel-bh - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSTINE GOYA Eva, 515 Paisley Viscose Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Selected Femme SLFKIARA MW MIDI SKIRT B Kjolar