Selected Homme Mörkblå mikroprickig finskjorta med smal passform


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Solid T-shirt Bretton - Blå - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Selected Homme T-shirt i pimabomull
Someday. ZADIRA - blås - papaya Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSons of Owen Randig t-shirt - Grå - Herr Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Soulland SOULLAND MEETS PLAYBOY APRIL T SHIRT vit Ögrönlar
South Beach Svarta badshorts

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Selected HOMME Skjorta shdOneWave Shirt LS - Blå - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Selected Homme SLH B 01 BOMBER SUEDE JKT W Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Soyaconcept Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläderSpanx Shapingbody Open Bust MTB - Natur - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Selected Homme SLHSKINNY LUCA GREIGE PANTS W NOOS Byxor
Speedo Baddräkt Hydrosanse Printed Flowback - Blå - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Springfield GYM COATED - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Stella Nova Katie Ögrönlar
Selected HOMME Tröja shhNewdean Crew Neck - Svart - Herr
STINE GOYA Joel, 463 Light Jersey Klänningar

På tisdagen godkände ministerrådetStradivarius Grön enkelknäppt kappaStradivarius Tropiskt mönstrad klänningStradivarius Kappa rock - röd Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Stradivarius MIT PATENTBÜNDCHEN - Linne - coral Vackra billiga damkläder
Stradivarius Stickad tröja - off-vit Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStudio Klänning i ponchomodell - Röd - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sense of Karma Yogalinne Wild Thing Muscle Tank - Svart - Dam