Selected Homme - rutig flanellskjorta i normal passform


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Someday. ULITA - T-shirt med print - fresh mint Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Selected HOMME Jacka shdSteven Jacket - Blå - Herr
Sons of Owen Pikétröja Baker - Svart - Herr

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSoulland DAVID LIGHT ZIP CHECKED JACKET Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt South Beach Ormskinnsmönstrad sarong för stranden
Soyaconcept ROXY - Tunika - offvit Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Selected Homme SLHAMOS SS SPLIT NECK TEE B Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Selected Homme SLHSKINNY LUCA silver LIN. PANTS W NOOS Jeans

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Spanx ONCORE - Body - soft nude Vackra billiga damkläderSparkz TAMAR TEE - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Selected Homme SLHSLIM SUMMER BLAZER B Kostymer & kavajer
Spring Maternity Shorts - svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stella McCartney Lingerie CONTOUR NEW STELLA SMOOTH BH ar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. STINE GOYA Camilla, 518 Palazzo Silk Klänningar
Sense of Karma Yogahoodie Loose Fit med 3 4-ärm - rosa - Dam
Stradivarius Beigerandiga jeans med extra hög midja

På tisdagen godkände ministerrådetStradivarius STR rosa ginghamrutig klänning med knytbara axelbandStradivarius Jacka i konstläder - vit Vackra billiga damkläderStradivarius MIT GÜRTEL - Tygbyxor - grå Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Stradivarius RIPP - Långärmad tröja - grön Vackra billiga damkläder
Strellson 11 Allen 10007195 Kostymer & kavajer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStylein Byxor Trent - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Seven Seas Copenhagen Fine Twill w Guana Ögrönlar