Selected HOMME Skjorta slhSlimrosa Shirt LS Digital B - Svart - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
South Beach Badshorts med kiwimönster

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Selected Homme SLHREGSEL PARK SHIRT LS CHECK B NOOS Ögrönlar
South Beach Svartvita seamless leggings med leopardmönster

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSoyaconcept SIHAM - Shorts - svart Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Spanx POWER MAMA - Shapewear - nude Vackra billiga damkläder
Speedo Essential Mammakläder Svart baddräkt med U-ringad rygg

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Selected HOMME T-shirt slhTheperfect SS O-neck Tee - Röd - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Seraphine MErödITH NURSING - T-shirt med print - navy Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Spring Maternity Shorts - svart Vackra billiga damkläderStella McCartney Lingerie BALCONETTE BH arvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Shock Absorber Ultimate Run Bra BH ar
STINE GOYA Betty, 519 Texturöd Poly Kjolar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stradivairus Blå gingham-rutig midiklänning med knut framtill

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Stradivarius rosarandiga linnebyxor med knytning i midjan
SikSilk ​​​​​​​ Marinblå skjorta med korta ärmar och vit sidorand
Stradivarius blås - gul Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetStradivarius Luvtröja - rosa Vackra billiga damkläderStradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Shorts - blå denim Vackra billiga damkläderStradivarius Tygbyxor - beige Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
STUDIO ID JULE JACKET - Skinnjacka - grön Vackra billiga damkläder
Sunseeker WIRE BANDEAU - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuperdry 2 PACK - Briefs - grå meliert Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Simone Pérèle NOCTURNE NEGLIGÉ - Nattlinne - amaretto Vackra billiga damkläder