Sian Marie Gul vändbar bikiniögrönl med tropiskt mönster


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Speedo Baddräkt AuraGleam - Svart - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
SikSilk Svart långärmad t-shirt med vinröd panel
Spring Maternity OVERBELLY - Shorts - navy Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSteffen Schraut FUNKY LUXURY DRESS - Cocktailklänning - romance Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Stig P Maisa Ögrönlar
STINE GOYA Randy, 533 Faux Fur Outerwear Ytterkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Simply Be Svarta avsmalnande byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
SISTA GLAM PETITE MARINA - Maxiklänning - röd Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Stradivarius Ljusblå jeans med extra hög midja och knapparStradivarius Vit t-shirt med licence-motivvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Sixth June Blommig broderad jeansjacka i overStorlek-modell med revor
Stradivarius Jeansshorts - stone Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stradivarius MIT KAROMUSTER - Blazer - stone Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Stradivarius Shorts - dark blå Vackra billiga damkläder
Skiny BODY COLLECTION - Body - vit Vackra billiga damkläder
Stradivarius Vinterkappa -rock - khaki Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetStylein Byxa Senado - rosa - DamSuperdry Blårutig kortärmad skjortaSuperdry ACTIVE STUDIO LUXE - Linne - rosa Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superdry CLASSIC S S PIQUE POLO Ögrönlar
Superdry Huvtröja Shop Duo Hood - Blå - Herr

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuperdry LOGO COLOUR BLOCK ENTRY HOOD - Luvtröja - grå rosa Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Skogstad Larstinden Sports Trousers Byxor