Simone Pérèle Bygel-bh - flamingo Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Starlet Vit playsuit med djup urringning utsmyckning och tofsar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Simply Be Blå figursydda byxor med vida ben och knappdetalj
Stella Nova Katie Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSTINE GOYA Ester, 462 Mervidelux Knit Klänningar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Stradivarius Beige minikjol i mockaimitation med knappar fram
Stradivarius rosa randig jumpsuit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Sixth June Vitt linne med lågt skuret ärmhål

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Skins DNAmic Soft kvinnor 7 8 Tights Skyscraper Leggings & tights

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Stradivarius Blazer - grå Vackra billiga damkläderStradivarius Långärmad tröja - ochre Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Skiny REFINED - Topp - sweet skin Vackra billiga damkläder
Stradivarius MIT RUNDAUSSCHNITT - Stickad tröja - grå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stradivarius Stickad tröja - grön Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Strellson 11 Stirling D 10006819 Byxor
Sloggi HIPSTER 2 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder
Stylein Kavaj Benito - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry Gulmelerad t-shirt med loggaSuperdry ANITA TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläderSuperdry CORA - Stickad tröja - terracotta Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superdry JAYDE TIE FRONT MIDI DRESS Klänningar
Superdry Luvtröja - grön Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuperdry PAITA - T-shirt med print - grön Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sloggi sloggi Zero Feel Hipster EX Trosor