Sloggi Bh-topp Ever Fresh Crop Top - Vit - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Stradivarius Vit broderad skjortklänning

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Sloggi PURESENSE LUX 2 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder
Stradivarius Jeansjacka - blå-svart denim Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStradivarius MIT FLECHTMUSTER - Stickad tröja - mustard gul Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Stradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - vit Vackra billiga damkläder
Stradivarius Trenchcoat - ochre Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Soaked in Luxury Kappa Denzil Wool Coat - Gul - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Soaked in Luxury Omlottblås SL Mian Top SS - rosa - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Studio Klänning - Blå - DamStylein Kjol Bonsai - Vit - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Soft Rebels Camisole Ögrönlar
Superdry Grön t-shirt i overStorlek-modell med logga

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry ALICE - Baddräkt - svart vit Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry CLASSIC PIQUE POLO Ögrönlar
Solid Jeans Joy Stretch Hybrid - Blå - Herr
Superdry Huvtröja med dragkedja - grå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry LEXI - T-shirt med print - desert ochre Vackra billiga damkläderSuperdry orange Mörkblå t-shirtSuperdry RAINBOW GRAPHIC TEE - T-shirt med print - ice Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superdry Sport ATHLETICO CROP HOOD Ögrönlar
Superdry Träningsbyxor - jade grön Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuperdry VINTAGE LOGO POP ENTRY HOOD Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Solid Tröja Dallas - Grön - Herr