Solid T-shirt Bretton - Blå - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Stylein Kimono Tristan - Svart - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Someday. KUSANA - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder
Superdry Bodyconklänning med spetsdetalj

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSuperdry Vit långärmad farfarströja i ekologisk bomull Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry Bikiniögrönl - röd Vackra billiga damkläder
Superdry ESSENTIAL SPORT BOXER DOUBLE PACK Trosor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Sons of Owen T-shirt Dale - rosa - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
South Beach Djurmönstrad skjorta

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry Jeansjacka - royal blå Vackra billiga damkläderSuperdry LOGO RETRO RAINBOW ENTRY - T-shirt med print - rosa Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
South Beach Ormskinnsmönstrad sarong för stranden
Superdry orange LABEL CALI RINGER TEE Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry RICKY CAMI - blås - gul Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry Sport ACTIVE STUDIO BRA BH ar
Spanx BIKE SHORT Shorts
Superdry Topp Core Crop Branded Tee - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry VINTAGE LOGO AOP MID TEE ÖgrönlarSvea Huvtröja Judith Zip Hood - rosa - DamSwegmark Mjuk bh - Grå - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ted Baker Vit skjorta med naturligt mönster
TFNC Vita plisserade byxor med vida ben och knytning i midjan del av set

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenThe East Order Inka Blazer i longline-modell anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Spanx LUXE - Strumpbyxor - very svart Vackra billiga damkläder