PULL&BEAR CROPPED MIT STREIFEN - Sweatshirt - blå Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Reclaimed Vintage Vintageinspirerad kort t-shirt med logga

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
PULL&BEAR Jeans slim fit - dark grå Vackra billiga damkläder
Reebok Combat Grå boxningsshorts i fleece

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenReebok Classic Huvtröja FT Full Zip - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Reebok Classics CL TRACK TOP Ögrönlar
Reebok Performance Löparlinne Run Essentials Speedwick - Svart - Herr

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
PULL&BEAR MIT KNÖPFEN - A-linjekjol - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
PULL&BEAR MIT NOPPEN - Stickad tröja - grön Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Reebok RE SPEEDWICK SINGLET ÖgrönlarRepeat Kofta - navy Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
PULL&BEAR MIT SICHTBAREN KNÖPFEN - Jeans Taperöd Fit - vit Vackra billiga damkläder
Replay Jeans Anbass Hyperflex - Blå - Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Replay T-shirt med tryck och broderi - Grå - Herr

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Resteröds Resteröds Bathrope Sov & loungeplagg
PULL&BEAR Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder
Rich & Royal Jeansshorts - blå bell Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetRiver Island Abstrakt mönstrade bikinitrosor med snörning framtillRiver Island Grå kamouflagemönstrad onesieRiver Island Ljusblå skinny jeans den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
River Island Palmmönstrad skjorta med platt krage
River Island Svart figursydd blazer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRiver Island Tropiskt mönstrad baddräkt med en axel och snurrad knut framtill anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

PULL&BEAR T-shirt med print - röd Vackra billiga damkläder