Stradivarius Mintgröna rutiga peg-byxor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Superdry VNTGE LOGO SPLIT LITE ZIPHOOD Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stradivarius STR 4 Culotte-byxor med knappar
Svea Jacka vithorse - rosa - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSWEET SKTBS 90s Loose Sour Yang Vit t-shirt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ted Baker Blommig hawaiiskjorta
Ted Baker VELILY Badkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Stradivarius Linne - brun Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Stradivarius MIT KAROMUSTER - Blazer - stone Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar TFNC Petite GETA - Maxiklänning - navy tone on tone Vackra billiga damkläderThe Girlcode Plisserad jumpsuit i satinvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Stradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - light brun Vackra billiga damkläder
The North Face NSE Grå byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
The North Face T-shirt med print - coral Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tiger of Sweden blås Pius Shirt - Vit - Dam
Stradivarius T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläder
Tiger of Sweden Jacka Letho - Grå - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetTiger of Sweden Jeans NEU.. ÖgrönlarTiger of Sweden Klänning Marjan Pri Dress - Grå - DamTiger of Sweden Sweatshirt Eriika - Grå - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Topshop CREW 2 PACK - T-shirt - bas - khaki cinnomin Vackra billiga damkläder
Topshop PLAIN PUSSYBOW BLOUSE - blås - ivory Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTopshop Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Strellson 11 Sereno SW 10006759 Ögrönlar