Stradivarius Svart kort jacka i mockaimitation med fransar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Svea Brighton Hood Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stradivarius BASIC - Kappa rock - grå Vackra billiga damkläder
Swedish Stockings Strumpbyxa Olivia 60 den - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSwing Cocktailklänning - hellrosa Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ted Baker GILANNO Klänningar
TFNC Tall Marinblå jumpsuit med spetsdetalj

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Stradivarius MIT GÜRTEL - Tygbyxor - grå Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Stradivarius MIT SPITZE - Linne - rosa Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar The Couture Club Mörkblå t-shirt med stor loggaThe North Face Easy Grå långärmad tröjavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Stradivarius RIPP - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder
The North Face Easy svart t-shirt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tiger Mist SUNRISE DRESS - Fodralklänning - mustard Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tiger of Sweden CRISTIN_S Byxor
Strellson 11 Crosstown W 10007422 Ytterkläder
Tiger of Sweden Jeans ERGES ST Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetTiger of Sweden Jeans WEST ÖgrönlarTiger of Sweden NIKKI ByxorTiger of Sweden USPER P Badkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Topshop KIRI - Jeansshorts - svart denim Vackra billiga damkläder
Topshop SHRUNKED - T-shirt med print - blå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTretorn Regnjacka Wings Plus Rain Jacket - Blå - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Studio Topp Striped Top - Svart - Dam