Clarks Sandalett Maritsa Lara Grön Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Dune London RHIANNE Stövlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Clarks Un Adorn Zip skor
ECCO BIOM FJUEL W skor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEcco LISBON Eleganta snörskor svart Populära herrskor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ecco skor Soft 7 W Natur Dam
Ecco X TRINSIC Vandringssandaler svart Mode Dam skor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Columbia CANYON POINT Hikingskor stratus oxygen Mode Dam skor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Converse Chuck '70 Hi meet 80 talsskor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar EGO RAJA Sandaletter rosa Mode Dam skorEmma Espadrillos i metallic skinn silver Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Converse Chuck Taylor Ox Svarta skor i skinn
Espadrij l´originale PAYSAN MEN Espadrillos marine Populära herrskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Esprit INES VEGAN Espadrillos dark old rosa Mode Dam skor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Esprit SONETTA LU VEGAN skor svart Mode Dam skor
Coolway RANMA Platåsandaletter svart Mode Dam skor
Even&Odd Klassiska pumps blå Mode Dam skor

På tisdagen godkände ministerrådetEven&Odd skor svart Mode Dam skorFaith CIVINE Peeptoes röd Mode Dam skorFila CROSSCOURT 2 Gym & träningskor vit röd Populära herrskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Filippa K Leslie Nubuck Loafer Platta skor
Flatteröd Nata svart Nappa Stövlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenForever New STELLA BOW BACK Sandaletter ivory Mode Dam skor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Cream RUNA Slip ins chalk Mode Dam skor