Colmar Originals BRADBURY LOGO skor svart Populära herrskor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ecco Kängor Exostrike Svart Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Columbia CANYON POINT Hikingskor cordovan bright copper Populära herrskor
Ecco Skor Vitrus III Svart Herr

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenECCO VITRUS II Snörskor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt EGO MAGNETIC Sandaletter cream Mode Dam skor
Ellesse EL PRAZZO vit skor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Converse Chuck Taylor All Star skor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Coolway GISELE Cowboy Bikerboots grå Mode Dam skor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Espadrij l´originale CLASSIC Espadrillos rosé Mode Dam skorEsprit DOLLY THONG VEGAN tåsandaler svart Mode Dam skorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Cream Alexandra sandal Sandaler
Esprit SANAZ Espadrillos grå Mode Dam skor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Even&Odd Ankelboots nude Mode Dam skor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Even&Odd Sandaler rosa Mode Dam skor
Desigual skor skor FLIP FLOP TROPICAL Sandaler
Everybody Snörskor bianco Mode Dam skor

På tisdagen godkände ministerrådetFarah SULLIVAN Stövletter almond Populära herrskorFila ORBIT ZEPPA skor vit Mode Dam skorFiore di Lucia Milano DRAKE Sandaletter gul turquoise Mode Dam skor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Flipflop POOL WEDGE WING Slip ins med klack svart Mode Dam skor
Fröd Perry Lawn skor i läder och mesh

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGabor Klassiska pumps fuxia Mode Dam skor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Diadora skor limestone vit Mode Dam skor