Copenhagen Slip ins grå Mode Dam skor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
EGO YASMINA Sandaletter orange tan Mode Dam skor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Crep Prödect Svarta platta skosnören
Emporio Armani Grå skor i mocka med kontrasterande logga

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEsprit ADINA Sandaler navy Mode Dam skor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Esprit INDYA LU VEGAN skor röd Mode Dam skor
Esprit SEMMY VEGAN Slip ins skin beige Mode Dam skor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Diesel Blå tofflor med logga

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Diesel Men BRIIAN SA BRIIAN sandals Sandaler

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Even&Odd Ballerinaskor med remmar svart Mode Dam skorEven&Odd Sandaler med skaft röd Mode Dam skorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dockers by Gerli Höga skor rosa Mode Dam skor
Everybody Slip ins terra Mode Dam skor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Farah RONNIE Sportiga snörskor almond Populära herrskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. FILA orbit CMR jogger L low skor
Dguldthy Perkins ESMERELDA Pumps svart Mode Dam skor
Filling Pieces Low Mondo Ripple Nardo skor

På tisdagen godkände ministerrådetFlipflop ORIGINAL Badsandaler svart Mode Dam skorFratelli Rossetti Eleganta snörskor svart Populära herrskorG. H. Bass & Co. WEEJUN LARSON Slip ins dark brun Populära herrskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ganni Vita Ballerina Högklackade skor
GANT New Haven Slip on skor Espadriller

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGardenia GAWANI SUEDE Stövlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dguldthy Perkins GRETA Klassiska pumps svart Mode Dam skor