Cordwainer CORBETT Eleganta snörskor elba noce Populära herrskor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
El Naturalista RICEFIELD Ballerinaskor med remmar tibet mole Mode Dam skor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Cruyff LUSSO skor dark grå Populära herrskor
Emporio Armani Slip ins vit guld Mode Dam skor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEsprit ASTRO skor vit Mode Dam skor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Esprit KENDAL SLIDE Slip ins light aqua grön Mode Dam skor
Esprit skor Semmy Blå Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Diesel DANNY S DANNY LC skor dark forest Populära herrskor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Diesel MERLEY S MERLEY LC skor svart Mode Dam skor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Even&Odd Espadrillos blå Mode Dam skorEven&Odd Sandaletter grön Mode Dam skorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dockers by Gerli Slip ins navy Populära herrskor
Faith Charlie rosa lackade pumps

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fast Flexweave Run Svart Herr

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. FILA orbit jogger low wnn skor
Dguldthy Perkins EVA Klassiska pumps blåsh Mode Dam skor
Filling Pieces Low Top Ripple Lane Gum skor

På tisdagen godkände ministerrådetFlipflop PLATEAU CROSS ALOHA Slip ins med klack rosa Mode Dam skorFröd Perry Aubrey rosa skor i twill med loggaG. H. Bass & Co. WEEJUN PALM SPRINGS LINCOLN REVERSO Slip ins navy Populära herrskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
GANT ATLANTA skor khaki grön Populära herrskor
Gant Pumps Betty Natur Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGardenia VIVIRUS Högklackade skor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dguldthy Perkins ICON skor grå Mode Dam skor