Dguldthy Perkins ESMERELDA Pumps vit Mode Dam skor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Even&Odd Espadrillos brun Mode Dam skor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dguldthy Perkins FRAN FOOTBED Sandaler nude Mode Dam skor
Even&Odd Sandaler med skaft röd Mode Dam skor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEven&Odd Wide Fit Sandaler vit Mode Dam skor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Faith Wide Fit WIDE FIT Sandaler rosa Mode Dam skor
Fila DISRUPTOR skor vit Populära herrskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dguldthy Perkins SINNER Sandaler grön Mode Dam skor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dguldthy Perkins Wide Fit WIDE FIT CAPRI Espadrillos svart Mode Dam skor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Filippa K kvinnor skor skorFitters LARA Sandaler navy Mode Dam skorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dguldthy Perkins Wide Fit WIDE FIT GEMALINA Klassiska pumps multiFärg Mode Dam skor
Floris van Bommel Eleganta snörskor dark cognac Populära herrskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fröd Perry Marinblå badskor med logga

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Gabor Ballerinaskor night Mode Dam skor
Dr Martens Jadon X Svarta grova flatform boots i läder med regnbågsdetaljer
GANT Aurora Low lace skor skor

På tisdagen godkände ministerrådetGANT Plano Low lace skor SnörskorGardenia GAWANI SUEDE StövlarGEOX D WISTREY Ballerinas den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Gestuz Nea boots MS19 Stövlar
Glamguldus Sandaler med klack och fyrkantig tå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGlamguldus Wide Fit Slip ins bright rosa Mode Dam skor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dr Martens skor Toomey Vit Dam