Adidas Eqt Support SK PK alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
VidaXL Kängor herr storlek 41 svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
New Balance ML574EBE alltid billig frakt
Adidas Energy Cloud 2 alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSkechers Ultra Flex 12918-CSNT alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Helly Hansen W Woodlands 10807-726
UA Spotlight IN 1289538-300 alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
New Balance MRL420CA alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Ace 154 TF alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Puma Vikky Platform EP 365239-02Reebok GL 6000 Out-Färg BD1580 alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Nike Wmns Roshe One Print alltid billig frakt
Adidas Campus BZ0084 alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Nike Air Max 1 C 2.0 631738-001 alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Nike Rosherun Wmns 641220-400 alltid billig frakt
Asics Gelchallenger 10 kvinnor 0140
VidaXL Stövlar Wellington strl. 41 svart

På tisdagen godkände ministerrådetDESIGN 10 pack vita dolda strumporDESIGN Bruna brogueskor i skinn med guldfärgad tofsdetaljDESIGN Eleni Stickade sockboots den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DESIGN Fluent ormskinnsmönstrade platta sandaler med hälrem med hög ovandel
DESIGN Harvey Sandaler med blockklack och flätad ringdetalj

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN Juliette orange espadriller i läder med nitar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Reebok Speedlux 3.0 CN3470 alltid billig frakt