GANT Frank Low lace skor skor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Hunter Hunter Refined Gloss Quilt Che Stövlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
GANT Molly Ballerina Ballerinas
Icebug skor Eli M RB9X Svart Herr

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenIlse Jacobsen SHORT RUBBER BOOT Stövlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Iro skor vit Populära herrskor
Jack & Jones Tygskor med tjock sula

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Geox BAYLE Slip ins brun Populära herrskor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
GEOX D NHENBUS skor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jack & Jones JFWNIMBUS skor barbados cherry Populära herrskorJana Ankelboots svart Mode Dam skorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
GEOX U ARRALL C Stövlar & Kängor
Jeffrey Campbell Ormskinnsmönstrade boots med halvhög klack och spänne

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Jim Rickey skor Pulp Grå Herr

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. JOOP ZENON Espadrillos nature Populära herrskor
Gioseppo CHERBOURG Slip ins svart Mode Dam skor
Just Cavalli Mockasiner pale mauve Populära herrskor

På tisdagen godkände ministerrådetKappa BASE II Promenadskor vit Mode Dam skorKarhu herrar Syncrhon Ortix SportskorKentucky's Western Cowboy Bikerboots tint roble Populära herrskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
KIOMI Höga skor svart Populära herrskor
KIOMI Slip ins dark grön Mode Dam skor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen1to3 V13040 bruna Skor Online anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Glamguldus Sandaler i espadrillstil med hög kilklack och utskurna detaljer