Gardenia EPOLETTA GLITTER Högklackade skor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ilse Jacobsen SHORT RUBBER BOOT Stövlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
GEOX D ANNYA HIGH E Stövlar
Ipanema WAVE TROPICAL Badsandaler beige blå Mode Dam skor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJack & Jones Svarta strumpor i 5 pack Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jack & Jones JFWLOGO Badsandaler barbados cherry Populära herrskor
Jack Wills Dunnock Marinblå badskor med logga

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Gestuz Nancy mules MA18 Mules & slipins

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Gioseppo ERICEIRA Sandaler svart Mode Dam skor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jeffery West MARTINI TASSEL LOAFER Slip ins rum Populära herrskorJim Rickey JRPS18200C skorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Glamguldus silverfärgade sandaler med blockklack och bröd passform
JOOP DANILO DERBY Snörskor cognac Populära herrskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Jordan SUPER.FLY MVP Indoorskor half blå bright crimson svart Populära herrskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. KangaROOS WANTOO Slip ins vapor grå Mode Dam skor
Glamguldus Wide Fit Sandaletter röd Mode Dam skor
Kappa MESETA Gym & träningskor vit grön Populära herrskor

På tisdagen godkände ministerrådetKeds TRIPLE PAINTED CROCHET skor svart Mode Dam skorKIOMI Ballerinaskor coral Mode Dam skorKIOMI Sandaler beige Mode Dam skor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
KIOMI Stövletter svart Mode Dam skor
A Pair 8123B Valencia vitello svart svarta Skor Online

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenA Pair Velvet Party Plum Velluto Prugna svarta Skor Online anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Guess BRIAN skor vit Populära herrskor