GEOX U SIRON Business


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jack & Jones vita skor med tejp baktill

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gestuz Soffy mules MS18 Sandaler
Jack & Jones JFWNEPTUNE Höga skor anthracite Populära herrskor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJack Wills Harrow Tofflor med band detalj Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jeffery West MARTINI TASSEL LOAFER Slip ins rum Populära herrskor
Jim Rickey JRPF18330D skor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Glamguldus Sandaletter orange Mode Dam skor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Globe CHUKKA skor dark shadow Populära herrskor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jonak Slip ins svart Mode Dam skorJordan FUTURE PREMIUM Indoorskor svart svart infraröd 23 Populära herrskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Guess BRIAN skor vit Populära herrskor
KangaROOS RETRO RACER skor mint Mode Dam skor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kappa ICON Gym & träningskor anthracite offvit Populära herrskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Katy Perry THE GELI Badsandaler röd Mode Dam skor
H by Hudson CINDERFORD Slip ins sand Populära herrskor
Kickers RABAT Ballerinaskor röd Mode Dam skor

På tisdagen godkände ministerrådetKIOMI Klassiska stövletter dark blå Mode Dam skorKIOMI Slip ins med klack svart Mode Dam skorA Nordin Pom Pom blåa Skor Online den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
A Pair Parma Platino bruna Skor Online
Adidas Originals Campus Collegiate Burgundy Ftwr vit rosa Skor Online

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Originals Dragon Og Ftwr vit Ftwr vit Gum 3 vita Skor Online anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Halti Kiilo low DX W trekking skor Sportskor