Asics Lyte Jogger alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Asics Gel-Lyte Runner H7W0N-2626 alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas Ultimate B-Ball DA9653 alltid billig frakt
Nike Studio Trainer 2 Wmns 684897-010

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAsics FuzeX Lyte 2 T719N-5050 alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Nike Kaishi 654473-412 alltid billig frakt
Nike WMNS Juvenate 724979-101 alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
New Balance M1300 alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas F10 HG WC alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nike AIR MAX 90 Essential alltid billig fraktDESIGN 5 pack korta sportiga strumpor med färgrändervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Adidas Daily 2.0 F34469 alltid billig frakt
DESIGN Bruna läderskor med snörning

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DESIGN Elliot Cowboyboots med bröd passform

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN Flisse Leopardmönstrade platta lädersandaler
Reebok Royal CL Jog 2 RS alltid billig frakt
DESIGN Halford Svarta sandaler med tjock klack

På tisdagen godkände ministerrådetDESIGN Jayme Repsandaler med bröd passformDESIGN Ludo Ballerinaskor i loafer modellDESIGN Ökenkängor i brunt läder med detalj i mocka den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DESIGN Speakeasy Spetsiga skor med halvhög klack
DESIGN Svarta skor med silverfärgad jacquard och snörning

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN Vita skor med gummisula anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Boxfresh Statley CH Lea alltid billig frakt