Reebok Classic Nylon Slim alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DESIGN 5 pack gråmelerade sportiga strumpor Spara med flerpack

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Reebok Classic Sport Clean alltid billig frakt
DESIGN Bruna chelseaboots i läder med bröd passform och brun sula

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDESIGN Dolda strumpor med ränder i 5 pack Spara Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DESIGN Felton Grova platta jelly sandaler
DESIGN Fuller fisherman ombréfärgade platta plastsandaler

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
New Balance WL574ESY alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Nike Jordan Trainer 2 Flyknit alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DESIGN High Maintenance Sandaler med klack spetsig tå och tunna remmarDESIGN Juliette Premium Espadriller i läder med nitar och bröd passformvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Adidas Originals Country OG alltid billig frakt
DESIGN Marinblå batikfärgade träningsstrumpor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DESIGN Paris Spetsiga högklackade pumps i nyansen almond med bröd passform

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN skor med blixt i neon och tjock sula
Adidas Park LX W alltid billig frakt
DESIGN Svarta munkskor i läderimitation med nitar

På tisdagen godkände ministerrådetDESIGN Vida bruna brogueskor i skinn med apron detaljDESIGN Wide Fit Svarta krokodilmönstrade tofflor i läderimitationDESIGN Chelseaboots i mockaimitation den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
skor Chelseaboots Marion Svart Dam
skor Slip in Sofia Flower Svart Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen4th & Reckless ELLIS Sandaletter guld Mode Dam skor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Reebok Class Nylon Whtlt grå Royal Global blå Splashvitc