Adidas X163 FG M alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DESIGN Lassie silverfärgade ormskinnsmönstrade ballerinaskor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Reebok Sublite Super Duo 2 alltid billig frakt
DESIGN Marinblå seglarskor i mocka med sula i naturfärgad jute

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDESIGN Noticeable Svarta grova sandaler med platåklack Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DESIGN Saucer Krokodilmönstrade spetsiga klackskor med hälrem
DESIGN Svarta derbyskor med bröd passform

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
DUNLOP Säkerhetsstövlar Purofort S5 strl. 42 34755

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Terrex AX2R Beta S80741 alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DESIGN Tanfärgade ökenboots av skinn med mockaskinnsdetaljDESIGN Voyage Blå ballerinaskor i wide fit med fyrkantig tåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Asics Gel-Task Mt B703Y-100 alltid billig frakt
DESIGN Wide Fit Jual Espadriller

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DESIGN Svarta munkskor i skinnimitation med präglad detalj

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. skor Espadrillos Noa Blå Dam
Asics Nitrofuze 2 T7E3N-9790 alltid billig frakt
skor Slip in Amber Svart Dam

På tisdagen godkände ministerrådet4th & Reckless CAMILLA Klassiska pumps brun Mode Dam skorAdidas alphabounce rc 2 m skorAdidas Originals Nizza Höga vita skor B416343 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas Originals CAMPUS skor dark blå vit chalk vit Populära herrskor
Adidas Originals GAZELLE skor ash pearl footwear vit Mode Dam skor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Originals NMD_R1 skor trace cargo solar gul Populära herrskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Puma Suede Heart Satin II W 364084-03