skor skor Venice rosa Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ALDO CASSEDY Klassiska pumps navy Mode Dam skor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
4th & Reckless ELLIS Sandaletter guld Mode Dam skor
ALDO GWEILIAN Sandaler vit Mode Dam skor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenALDO MOEWEN Sandaletter med kilklack mustard Mode Dam skor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ALDO STEPANIE skor svart Mode Dam skor
Alexander Wang ANOUCK svart CALF RD Stövlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Adidas Originals Continental 80 Svarta och vita skor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Originals Nizza rosa och vita träningsskor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ANGULUS skor flat Platta skorAnna Field Pumps grön Mode Dam skorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Adidas Originals Yung 1 Naturvita och mintgröna träningsskor
Anna Field Slip ins blå Mode Dam skor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Anna Field Wide Fit Pumps nude Mode Dam skor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Apair Sandal Jeans Blå Dam
Adidas Originals DEERUPT RUNNER skor grå one footwear vit ice mint Populära herrskor
Armani Exchange BASKET TOP Höga skor svart Populära herrskor

På tisdagen godkände ministerrådetASICS GEL QUANTUM 90 Neutrala löparskor svart Mode Dam skorAsics Tiger GEL CIRCUIT skor vit svart Mode Dam skorATP Atelier Cielo svart Nappa Högklackade skor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bally GAVINIA T M F skor
Be Natural Ballerinaskor vit Mode Dam skor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBEBO NICHELLE Klassiska pumps svart Mode Dam skor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Adidas Originals GAZELLE skor core svart vit guld metallic Mode Dam skor