Adidas Originals I 5923 skor core svart carbon footwear vit Mode Dam skor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Anna Field Pumps blå Mode Dam skor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas Originals NIZZA skor trace cargo footwear vit crystal vit Mode Dam skor
Anna Field Select Sandaler bordeaux Mode Dam skor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAnna Field Stövletter vit Mode Dam skor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Apair Boots Brun Dam
Apple of Eden DINA Slip ins svart Mode Dam skor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Adidas Originals skor Superstar Foundation Svart Barn

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Originals STAN SMITH skor footwear vit crystal vit clear grön Populära herrskor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ASICS FREQUENT TRAIL Löparskor terräng svart carbon Populära herrskorASICS GT 2000 Löparskor stabilitet illusion blå svart Populära herrskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Adidas Originals Swift Run skor
Asics Tiger GEL LYTE skor aloe svart Populära herrskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
ATP Atelier Dafne Almond Vacchetta Ballerinas

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bally EMILY 55 Högklackade skor
Adidas Performance COSMIC 2 Neutrala löparskor legend ink footwear vit trace blå Populära herrskor
Base London SCRIPT Eleganta snörskor brun Populära herrskor

På tisdagen godkände ministerrådetBEBO KIMMY Klassiska stövlar svart Mode Dam skorBershka Svarta ankelhöga cowboyboots i läderBianco BFBECKY skor gul Mode Dam skor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bianco BIATRACY Leather Studs Loafer Platta skor
Bianco Slingback Ballerina Ballerinas

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBilli Bi PUMPS 8800 Högklackade skor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Adidas Performance NEMEZIZ 18.4 TF Fotbollsskor universaldobbar footwear vit shock rosa Populära herrskor