ALDO Ruryan Guldfärgade espadrillsandaler i läder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BEBO NICHELLE Klassiska pumps svart Mode Dam skor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ALDO ASTAONDRA skor röd Mode Dam skor
Bershka Svarta platta sandaler med vriden detalj

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBianco BFAUDREY Leather Boot Stövlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bianco BIABECKY Suede skor skor
Bianco Klassiska pumps burgundy Mode Dam skor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ALDO LARAOVEN Slip ins röd Mode Dam skor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Aldo NILANIA Högklackade skor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bianco Stövletter dark brun Populära herrskorBilli bi Pumps i skinn med sammetskänsla Grå Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ALDO SELANIA Espadrillos light brun Populära herrskor
Billi Bi skor 8015 Sandaler

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Björn Borg KENDRICK skor vit Populära herrskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. blåer Slip ins svart Mode Dam skor
Alexander Wang PIA vit LEATHER skor
BOSS Spacit Marinblå skor med logga

På tisdagen godkände ministerrådetBOSS Business Wear Stanford_Oxfr_buct SnörskorBOSS SATURN skor open vit Populära herrskorBrett & Sons Eleganta snörskor natur cognac Populära herrskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Buffalo ANJA Sandaletter mermaid Mode Dam skor
Bugatti Lågskor Zenobi Svart Herr

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBurton Menswear London ORIEL OXFORD Eleganta snörskor brun Populära herrskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ANGULUS Sandals flat closed toe Sandaler