Anna Field Ballerinaskor röd Mode Dam skor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Billi bi Sandaler 8783 Guld Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Anna Field Mockasiner brun Mode Dam skor
Billi Bi skor 8614 skor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBjörn Borg Joss High Zip W Stövlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Björn Borg T330 Low Sue M skor
BoohooMAN svarta glittriga loafers

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Anna Field skor rosa Mode Dam skor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Anna Field Tofflor & inneskor rosa Mode Dam skor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS Business Wear Coventry_Derb_wtb SnörskorBOSS DRIVER Mockasiner medium brun Populära herrskorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Antony Morato skor grå londra Populära herrskor
Boxfresh STERN skor dark grå Populära herrskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Brett & Sons Snörskor pist cognac Populära herrskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Buffalo ASHA Sandaletter light guld Mode Dam skor
Apple of Eden SHELBY Slip ins nude Mode Dam skor
Bugatti LIMON Slip ins cognac light blå Populära herrskor

På tisdagen godkände ministerrådetBurton Menswear London MANNING REAL DRIVER Mockasiner navy Populära herrskorCall it Spring ANCROFT Eleganta snörskor medium brun Populära herrskorCall it Spring KURISCHE Sandaletter vit Mode Dam skor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Call it Spring TREMELLA Sandaletter champagne Mode Dam skor
Caprice Ballerinaskor soft rosa metallic Mode Dam skor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCarvela Kurt Geiger GAME NP Högklackade skor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Armani Exchange RUNNER skor grön guld Populära herrskor