Asics GEL QUANTUM 180 4 Sportskor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
BOSS COVENTRY LOAF Slip ins svart Populära herrskor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ASICS GEL ROCKET Indoorskor vit deep ocean Populära herrskor
Boxfresh CRAMAR skor beige Populära herrskor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBrett & Sons Eleganta snörskor cres cognac Populära herrskor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Buffalo ALISSON Gummistövlar svart Mode Dam skor
Buffalo Klassiska stövletter grå Mode Dam skor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Asics Tiger GELSAGA skor vit midnight Populära herrskor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ATP Atelier Clusia Terra Vacchetta Stövlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bullboxer Slip ins cognac Populära herrskorButterfly Twists Ballerinaskor Olivia Guld Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Azzaro LETTER Stövletter svart Populära herrskor
Call it Spring BAE Klassiska pumps röd Mode Dam skor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Call it Spring LEGERALLA Klassiska pumps svart Mode Dam skor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Call it Spring TRALILIA Sandaletter svart Mode Dam skor
Base London Wide Fit Soprano Loafers i bordo läder
Camper TRUMAN Snörskor svart Populära herrskor

På tisdagen godkände ministerrådetCarvela Comfort SOOTY Slip ins med klack beige Mode Dam skorCassis côte d'azur JIMMY Slip ins med klack beige Mode Dam skorChampion SLIDE MULTI LIDO Slip ins vit blå Populära herrskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Clarks Clarkdale Jax Stövlar
Clarks Maritsa Lara Högklackade skor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenClarks Step Beat Dune Sandaler anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Be Natural Slip ins svart Mode Dam skor