BEBO DARCY Slip ins röd Mode Dam skor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Butterfly Twists Ballerinaskor Maya rosa Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BEBO MARNIE Klassiska stövletter svart Mode Dam skor
Call it Spring ANDROMEDA Höga skor medium grå Mode Dam skor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCall it Spring ICONIS Klassiska pumps svart Mode Dam skor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Call it Spring RHYNE Klassiska pumps svart Mode Dam skor
Camerlengo skor galaxy bianco galaxy svart Populära herrskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bianco BFALEXIE SLIP IN Slip ins svart Mode Dam skor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bianco BFBETRICIA TWIN STRAP Tofflor & inneskor svart Mode Dam skor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Caprice Sandaler gul Mode Dam skorCarvela Kurt Geiger GENESIS 2 NP Högklackade skorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bianco BIABISCHA Buckle Slingback Ballerinas
Castaluna Skinnpumps med platåsula Blå Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Champion skor vit Populära herrskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Clarks Clarkdale Arlo Stövlar
Bianco Round Heel Ankle Boot Stövlar
Clarks Laureti Grace Högklackade skor

På tisdagen godkände ministerrådetClarks rosabella Faye BallerinasCLOSE by DENIM The skor Blå HerrColumbia BAJADA III Löparskor terräng steel, röd quar Populära herrskor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Converse Chuck Taylor All Star Hi Leopardmönstrade skor
Coolway ENIA Snörskor vit Mode Dam skor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCruyff SANTI skor vit Populära herrskor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bianco Stövletter svart Populära herrskor