Puma Fierce Core alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Nike Classic Cortez Leather Dark grå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Reebok Classic Leather Pastels X Spirit grön
New Balance KL574P1G alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAdidas ZX 8000 Boost alltid billig frakt Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Reebok CL Nylon Slim Core alltid billig frakt
Boxfresh Stern Icn alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kappa Deft alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Think Think Ebbs Soft Sheep Veg alltid billig frakt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nike Mercurial Victory V FG alltid billig fraktVans SK8-Hi Mte VA33TXOGY alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
IGI&CO Igico 1118811 Ulsgt 11188 grå Goretex Surround
New Balance MS247EN alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Adidas AX2 CP BA9253 alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Asics Gel-Rocket 8 B756Y-0119 alltid billig frakt
Adidas Nemeziz 17 360 Agility alltid billig frakt
Asics Gel-FujiTrabuco 6 T7E4N-9690

På tisdagen godkände ministerrådetSkechers Larson 65160-BLK alltid billig fraktAsics Gel-Pulse 8 T6E6N-9093 alltid billig fraktAsics Lyte-Jogger H7G1N-2395 alltid billig frakt den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Nike Air Max Thea KJCRD Wmns 718646-002
Röd Kvinnor Högklackat Dam Platåskor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN 5 pack gråmelerade sportiga strumpor Spara med flerpack anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Reebok All Terrain Super 3 alltid billig frakt