BOSS Business Wear Fulltime_Lowp_nysd skor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Clarks Tilden Plain Business

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Boss Casual Wear Kingdom_Tenn_ltpr skor
CMP HADIR LIFESTYLE skor WP Hikingskor antracite Populära herrskor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFärgs of California skor aqua Mode Dam skor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Converse Chuck 70 Stjärnmönstrade gymnastikskor
Converse Chuck '70 Ox Senapsgula träningsskor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Brenda Zaro CARLA Ballerinaskor make up Mode Dam skor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Brett & Sons Snörskor pist cognac Populära herrskor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Copenhagen Sandaler sand Mode Dam skorDarkwood Snörstövletter grå Mode Dam skorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Buffalo ALEAH Snörskor vit Mode Dam skor
Diadora N9000 SPARK skor vit fog rich guld Populära herrskor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Diesel S ASTICO MID LACE Höga skor svart Populära herrskor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dguldthy Perkins ANTELOPE Ankelboots svart Mode Dam skor
Bugatti BIAGINO Sportiga snörskor light blå Populära herrskor
Dguldthy Perkins FLEETWOOD tåsandaler svart Mode Dam skor

På tisdagen godkände ministerrådetDguldthy Perkins PIA Ballerinaskor svart Mode Dam skorDguldthy Perkins TRIM COURT skor Klassiska pumps navy Mode Dam skorDguldthy Perkins Wide Fit WIDE FIT SHIMMER BLOCK Sandaletter beige Mode Dam skor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dr Martens Boots 2976 w zip Svart Dam
Duffy Sandal med hög sula silver Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDune London KNOX Espadriller anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bullboxer Espadrillos blå Mode Dam skor