Lee Skjorta Button Down - Grå - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
MAGIC Bodyfashion SUPER CONTROL - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lee SUPER SKINNY HIGH - Jeans Skinny Fit - clean play Vackra billiga damkläder
Maidenform EASY UP Shapewear

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMaison Scotch Byxor med knytskärp - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mamalicious Mammakläder 2-pack blandade ekologiska leggings
Mamalicious Gravidshorts mlLinen Woven - Blå - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Les Deux T Shirt Nørregaard Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Levete Room Knytblås LR Dell 1 - lila - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mammut CONVEY TOUR HOODED JACKET - Hardshelljacka - bright vit Vackra billiga damkläderMango Svarta flare jeansvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lexington Badrock Hotel Velour Robe - rosa - Dam
Mango BOREAL - Blazer - dark navy blå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mango Check miniskirt Kjolar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mango DAVID - Tygbyxor - mottled grå Vackra billiga damkläder
Lexington Pyjamas Adam Pajama - Grå - Herr
Mango Herringbone pattern dress Klänningar

På tisdagen godkände ministerrådetMango Man 2 pack Jacquard motif socks StrumporMango Man Regular fit mixed structure trousers ByxorMango MELCHOR - Blazer - marine blå Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mango PLISADO - Maxiklänning - coral Vackra billiga damkläder
Mango SEUL - Jacka i konstläder - rosa Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMango Texturöd gingham check miniskirt Kjolar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lexington T-shirt Justin Tee - Vit - Herr