Libertine Libertine Unit Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Mango Svarta vida byxor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Lindbergh Byxor Suit Pants Relaxed - Grå - Herr
Mango BERTA - Cocktailklänning - garnet Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMango CALA - Skjortklänning - light grön Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mango Cotton suit trousers Byxor
Mango FIGUERAS-I - Cocktailklänning - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Line of Oslo Astri flower Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
LingaDore MASATO - Nattlinne - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mango KUO-A - Vardagsklänning - dark blå Vackra billiga damkläderMango Man Cotton contrast panels sweatshirt Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lipsy svarta byxor med knyt fram
Mango Man Slim fit check suit trousers Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mango Message cotton t shirt Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mango Pleated waist dress Klänningar
Live Unlimited London MANDARIN COLLAR DRESS - Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder
Mango SAFARI - Vardagsklänning - royal blå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMango Tailoröd ribbed dress KlänningarMango Zebra linen blend skirt KjolarMarc O'Polo DRESS COLLAR - Skjortklänning - vit Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Marc O'Polo SHIRTS BLOUSES LONG SLEEVE Ögrönlar
Marciano by GUESS GIOTTO HOOKED BLAZER Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMarimekko SEIKKAILU Shirt Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lollys Laundry Ruth Skirt Kjolar