Lost Ink FRONT CUT OUT - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Mango Man Cotton cashmere blend sweater Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Luhta ALISA - Linne - klassisch röd Vackra billiga damkläder
Mango Man Regular fit seersucker shirt Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMango Man Velvet message sweatshirt Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mango Openwork long cardigan Ögrönlar
Mango Recycled polyester sweater Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lyle & Scott Marl Polo Shirt Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lyle & Scott Summer Overshirt Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mango Snake print sweater ÖgrönlarMango Texturöd knit jumpsuit Jumpsuitsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mademoiselle R Topp - Natur - Dam
Marc O'Polo 2 PACK - Strumpor - grå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Marc O'Polo Dress, easy shirt style, detailed n Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Marc O'Polo ROUNDED HEM - Shorts - bright gul Vackra billiga damkläder
Mads Nørgaard Nylon Jomber Ytterkläder
Marc O'Polo T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMarimekko NAPITUS PICCOLO Shirt ÖgrönlarMasai ELTA BASIC - Linne - svart Vackra billiga damkläderMascara Festklänning - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Massimo Dutti T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder
Max & Co. DORIA Klänningar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMax Mara Leisure VAGARE - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

MAGIC Bodyfashion 3 PACK - Push up-bh - vit svart skin Vackra billiga damkläder