Mango Beigerandiga linnebyxor med rynkad midja


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marlies Dekkers MD D.DE PARIS BRAZILIAN SHORT IVORY Trosor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango Rostfärgad klänning i hamrad satin med smockad midja
Masai HOPE - Jerseyklänning - hyacinth Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Unni dress Klänningar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Massimo Dutti MIT STRUKTURMUSTER UND SCHNÜRUNG - Linne - brun Vackra billiga damkläder
Mavi ADRIANA ANKLE - Jeans Skinny Fit - vit washed denim Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mango Button linen skirt Kjolar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mango CHANTI - blås - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Max Mara Hosiery SATURNO - Strumpor - röd Vackra billiga damkläderMAX&Co. DEROGARE - Trenchcoat - midnight blå Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mango Cotton blend shorts Shorts
Mayla Stockholm Ariana Mini Skirt Kjolar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mennace Essential Vitt linne

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Minimum Rock Malone 2.0 - Grå - Herr
Mango Floral print top Ögrönlar
Mint&berry Jerseyklänning - goji berry Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMint&berry T-shirt med print - röd blå Vackra billiga damkläderMiss grön MICKEY - T-shirt med print - woodrosa Vackra billiga damkläderMiss Selfridge Khakifärgad bikiniögrönl i bandeau-modell med ringdetalj den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Miss Selfridge D RING SKIRT - Minikjol - gul Vackra billiga damkläder
Missguided Blå batikmönstrad playsuit med knytning framtill

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMissguided orange blazer med skärp del av set anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango KNOT - Omlottkjol - svart Vackra billiga damkläder