Mango BORELI - Blazer - vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Masai Uma dress Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango Buttoned denim skirt Kjolar
Massimo Dutti MIT STICKEREI - Linne - vit Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMauvais Neonrandiga badshorts del av set Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Max Mara Hosiery MADRID - Strumpbyxor - svart Vackra billiga damkläder
Max Mara Leisure VALDAI - Baddräkt - röd Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mango Denim trousers Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mango Flecked structuröd blazer Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Maya Petite - Ljus lila halterneck klänning med tyll och paljetter passar till brudtärnaMbyM Sweatshirt Emeline - Grå - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mango Jacquard cotton cardigan Ögrönlar
Milk It Vintage T-shirt med kerubtryck

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mint&berry blås - mustard Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mint&berry Shorts - dark blå Vackra billiga damkläder
Mango Man Contrasting knit sweater Ögrönlar
Minus Jonna dress Klänningar

På tisdagen godkände ministerrådetMiss Selfridge blårutiga avsmalande byxorMiss Selfridge Småblommig maxikjol med sidoslitsMiss Selfridge Petite - grårutiga byxor med rynkad midja den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Missguided Grön ribbad midikjol del av set
Missguided rosarandiga byxor del av set

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMissguided BELTED UTILITY SKIRT - Minikjol - orange Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango Man Pocket cotton t shirt Ögrönlar