Mango High waist Flare jeans Jeans


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Max Mara Leisure EDDA Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango LELI - Blazer - creamy vit Vackra billiga damkläder
MAX&Co. PERICOLO - blås - coral Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMayla Stockholm Nicole Embroidery Midi Dress Klänningar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mennace Grå sweatshirt i overStorlek-modell
Minimum Jacka Viktor - Vit - Herr

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mango Man Slim fit check suit trousers Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mango Man Striped cotton piqu polo shirt Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mint&berry Byxor Paperbag - Svart - DamMint&berry Skjorta - gulden gul Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mango Midi printed dress Klänningar
Minus Jules tee Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Miss Selfridge Bikiniögrönl med snörning

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Miss Selfridge Rutig minikjol i borstat material
Mango Polka dot print dress Klänningar
Miss Selfridge Petite Prickig midikjol

På tisdagen godkände ministerrådetMissguided brun miniklänning i satäng med snurrad knut framtillMissguided Randig bikiniögrönl med utskurna detaljerMissguided Zebramönstrad tröjklänning med polokrage den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Missguided OVERStorlekD WASHED - Skjorta - stone Vackra billiga damkläder
Missguided Svart spetsbody med öppen rygg

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMitchell & Ness LA Lakers lila v-ringad t-shirt i mesh anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango ROBE - Vardagsklänning - beige Vackra billiga damkläder