Mango Man Zipped flecked sweatshirt Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Mennace Sweatshirt Vit i overStorlek-modell med sidoränder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango Monochrome long jumpsuit Jumpsuits
Minimum T-shirt Delta 0222 - Vit - Herr

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMint&berry Jerseyklänning - windsor wine Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mint&berry T-shirt med print - light brun vit Vackra billiga damkläder
Minus Marli skirt Kjolar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mango Ruffles ribbed top Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mango Straight jeans Jeans

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Miss Selfridge Blommönstrad midiklänning med omlottMiss Selfridge Scarfmönstrad miniklänning med knapparvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mango TEMPO - Kort kappa rock - camel Vackra billiga damkläder
Miss Selfridge Petite Persikofärgad broderad playsuit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Missguided Blågrön maxiklänning i sammet med slits i sidan

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Missguided Paisleymönstrad maxikjol del av set
Marc O'Polo 2 PACK - Ankelsockor - navy Vackra billiga damkläder
Missguided Vit strukturerad bikiniögrönl med fyrkantig halsringning och knappdetalj

På tisdagen godkände ministerrådetMissguided LONG SLEEVE HORN BUTTON HIGH NECK - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläderMissguided Plus PLAYBOY BUNNY REPEAT BACK DRESS - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläderMissya Lucia bra top BH ar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Modström Oprah print blazer Ytterkläder
Monki Blockfärgad sweatshirt med hög krage

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMonki rosa prickig smockklänning i minimodell anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo CARDIGANS LONG SLEEVE Ögrönlar