Mango Ribbed midi dress Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Mint&berry Maxiklänning - röd vit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango Short belt skirt Kjolar
Mint&berry Velourklänning - Grön - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMiss grön BOOGIE NIGHTS - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Miss Selfridge Exclusive rosa baddräkt med halterneck och revär
Miss Selfridge Steffi Skinny jeans

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mango Vardagsklänning - bordeaux Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marc O'Polo 2 PACK - Strumpor - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Miss Selfridge Petite Röda byxor med rynkad midjaMissguided Blågrön maxiklänning i sammet med slits i sidanvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo BOAT NECK LONG SLEEVE - Långärmad tröja - strong scarlet Vackra billiga damkläder
Missguided Ormskinnsmönstrad baddräkt med djup urringning

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Missguided Tigermönstrad skjortklänning i midilängd

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Missguided HALTER NECK MINIDRESS - Cocktailklänning - gul Vackra billiga damkläder
Marc O'Polo PURE BLOUSE STYLE GATHERING - blås - ivory vit Vackra billiga damkläder
Missguided Plus Randig midiklänning med snurrad knut framtill

På tisdagen godkände ministerrådetMissya Agnete Caja micro basis BH arModström Magnolia print top ÖgrönlarMonki Beige byxor i funktionsmodell den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Monki Monokrom randig bikiniögrönl med rund halsringning
Monki Khakifärgad klänning med knappar och knytning framtill

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMonki JAVA - Långärmad tröja - navy Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo SHORT SLEEVE PLACKET - T-shirt med print - combo Vackra billiga damkläder