Mango SAFARI - Vardagsklänning - royal blå Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Mint&berry Shorts - ginger bread Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango Straight cropped jeans Jeans
Minus Celine tee Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMiss Mary of Sweden Bikini-bh - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Miss Selfridge Khakifärgade ankellånga jeans med hög midja
Miss Selfridge BARDOT BODY MARKER - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mango Wrap ribbed dress Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marc O'Polo BLOUSE SLEEVELESS STYLE - blås - vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Miss Selfridge SQUARE NECK - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläderMissguided Grön ribbad midikjol del av setvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo DRESS COLLAR - Skjortklänning - vit Vackra billiga damkläder
Missguided rosa leopardmönstrad bandeau-bikiniögrönl

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Missguided  Djurmönstrad jumpsuit med skärp

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Missguided ONE SHOULDER TIE HIGH LEG SET - Bikini - tan Vackra billiga damkläder
Marc O'Polo SHORT SLEEVE - T-shirt - bas - athletic rosa Vackra billiga damkläder
Missguided SELF CIGARETTE TROUSER - Tygbyxor - lime Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMissya Lucia shorts TrosorModström Oriental print skirt KjolarMonki Brun leopardmönstrad midiklänning med hängslen den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Monki röd- och marinblårandig jumpsuit med vida ben och skärp
Monki ANDIE DRESS - Vardagsklänning - dark blå bordeaux orange Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMonki Leggings - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo SLEEVELESS WITH STRAPS - Linne - deep atlantic Vackra billiga damkläder