Mango Strap linen top Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Minus Ariel short sleeve Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango TEMPO - Tygbyxor - rosa Vackra billiga damkläder
Miss grön WALKING ON SUNSHINE - Jerseyklänning - sea Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMiss Selfridge Ginghamrutig förklädesklänning Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Miss Selfridge Svart bikiniögrönl med smala axelband och knytning framtill
Miss Selfridge Petite rosa cigarettbyxor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marc O'Polo CABAN BONDED - Blazer - mercury melange Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marc O'Polo HOODED LOGO PRINT - Luvtröja - deep atlantic Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Missguided Blågrön maxiklänning i sammet med slits i sidanMissguided orange kort sweatshirt med skärpvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo PURE DRESS MODERN STYLE PIPING - Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder
Missguided Svarta virkade byxor med paljetter del av set

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Missguided FLARE TROUSER - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Missguided Petite VICE HIGH WAISTED - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder
Marc O'Polo String - off-vit Vackra billiga damkläder
Missguided TRIM CROSS BACK CAMI - Linne - khaki Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetModström KROWN - T-shirt - bas - fire röd Vackra billiga damkläderMoney - Blå t-shirt med loggaMonki Ljusblå långärmad jumpsuit med hjärtmönster den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Monki Sweatshirt i overStorlek-modell med asymmetrisk fåll
Monki HEIDI - Shorts - svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMonki NAIMY TROUSERS - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marie Jo CHARLES BH ar