Marc O'Polo PURE DRESS GATHEröd WAIST V NECK LAYE - Maxiklänning - vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Miss Selfridge Petite Mönstrad sommarklänning

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Marc O'Polo SHORT SLEEVE BOAT NECK - T-shirt med print - multi-colouröd Vackra billiga damkläder
Missguided Blå boyfriendjeans med hög midja

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMissguided Mixa och matcha Korallfärgad bikiniögrönl i balconette-modell Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Missguided Svart åtsmitande topp i kort beskuren modell med knytdetalj baktill
Missguided BANDEAU ORIGAMI MIDI DRESS - Fodralklänning - navy Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marimekko KOHTALO AURINGON ALLA Shirt Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marimekko VIRVATULI KATLEIJA Tunic Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Missguided Petite blå jeansjacka i overStorlek-modellMissguided SHIRröd BARDOT CROP - T-shirt med print - vit Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Masai Earleen top Ögrönlar
Missya Lucia hipster Trosor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Modström Oates short print skirt Kjolar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Monki Beige tunn truckerjacka
Masai Samia skirt Kjolar
Monki Monokrom randig bikiniögrönl med rund halsringning

På tisdagen godkände ministerrådetMonki Vit mjuk behå med spetsdetaljerMonki HEIDI - Shorts - gul Vackra billiga damkläderMonki NADINA BLOUSE - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Monki YUYU DRESS - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder
MORE THAN BASIC Skjorta Yael - Blå - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMorris Kappa Loren Coat - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Massimo Dutti join life - Tygbyxor - khaki Vackra billiga damkläder