Gestuz Mesula long shirt MS19 Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Hilfiger Collection CAPSULE SWEATSHIRT, Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ghost MADISON DRESS - Skjortklänning - chocolate Vackra billiga damkläder
HOLZWEILER OLIVER Trousers SS19 Byxor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHope Trade Shirt Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Hudson AIR PLUSH Strumpor & tights
HUGO Bonaire Svarta blommiga badshorts

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Gina Tricot Lizzy checked skirt Kjolar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Gina Tricot NOELLE WRAP - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar HUGO Vita träningsstrumpor med ränder och loggaHUGO Dolive-U3 Röd t-shirt med loggavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Gina Tricot Topp Louise Knitted Off Shoulder - Vit - Dam
HUGO RIANAS - Pennkjol - open blå Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hummel HMLCLEA SEAMLESS TIGHTS Leggings & tights

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Hunkemöller Brianna brazilian sh r Trosor
Glamguldus Vida byxor med knappar på sidorna
Hunkemöller TANK LACED BACK - Linne - evening blå Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetHype Khakifärgad t-shirt med färgblockIcepeak KACELIA - Funktionströja - marinenblå Vackra billiga damkläderIlse Jacobsen Klänning Nice213GF Dress - Grön - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
InWear Bagulio HW Klänningar
InWear Klänning Beretta Short Dress - Svart - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenInWear Topp Caurals - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Glamguldus Curve CAMI - Linne - gul Vackra billiga damkläder