Martin Asbjørn FRANKIE TEE Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Missguided Vit formsydd blazer del av set

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Masai HADAS - Vardagsklänning - navy Vackra billiga damkläder
Missguided HALTER NECK MINIDRESS - Cocktailklänning - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMissguided Petite Wrath Svarta straight jeans Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Missguided Tall rosa leopardmönstrad miniklänning med smala axelband
Missya Vala tai Trosor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Massimo Dutti Linne - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Massimo Dutti UNIFärgNES CUPRO - Linne - grön Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Modström Owen dress KlänningarMonki blå hängselbyxor i denim av ekologisk bomullvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mauvais Sweatshirt i muscle fit med logga och sidorand
Monki Naturvit rutig huvtröja

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Monki Vit pyjamas med blommigt mönster

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Monki HANNE BRA - Triangel-bh - vit Vackra billiga damkläder
Max Mara Leisure 2FORNOV Badkläder
Monki MIKKI SKIRT - A-linjekjol - svart Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMonki VALENTINA DRESS - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläderMore & More Skjorta - marine Vackra billiga damkläderMorris Douglas Shirt Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Morris Sweatshirt Ivy - Röd - Dam
MOS MOSH Mattie Stripe Shirt Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMoss Copenhagen JULLI - Luvtröja - apricot Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

MAX&Co. ABBAZIA - Poncho - rosa rosa Vackra billiga damkläder