Masai Patla shorts Shorts


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Missguided ONE SHOULDER MIDI DRESS - Fodralklänning - blåsh rosa Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Massimo Dutti CASHMERE - Stickad tröja - brun Vackra billiga damkläder
Missguided Plus Svarta skinny jeans med beläggning

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMissguided TORTOISEBELT WIDE LEG - Tygbyxor - camel Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Modström Fact pants Byxor
Modström Tansy top Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Max & Co Ullkappa i overStorlek-modell

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Max Mara Hosiery LISBONA Strumpor & tights

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Monki Flerfärgad baddräkt med abstrakt mönster och dragkedjaMonki Press Collection Figursydda omlottbyxorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Max Mara Leisure EDDA Klänningar
Monki - Svarta jeans med vida beni ekologiskt bomull

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Monki HELLA BLOUSE - Skjorta - spring grön Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Monki MONA LISA DRESS - Jeansklänning - blå Vackra billiga damkläder
Maya Maternity Citrongul maxiklänning för brudtärna med bardotringning paljettutsmyckning och asymmetrisk fåll
Monki VENERA DRESS - Skjortklänning - lila Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMore & More SLEEVE - T-shirt - bas - off vit Vackra billiga damkläderMorris Franklin Twill Jacket YtterkläderMorris Sweatshirt Jacalyn - Röd - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
MOS MOSH Mattie Shirt Ögrönlar
Moss Copenhagen JULIE NOR - Skjorta - ecru Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMulberry THERESA TROUSERS - Tygbyxor - natural Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mayla Stockholm Valeria Frill Sleeve Blouse Ögrönlar