HUGO AMIESA - Blazer - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
J.CREW Linne - vit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
HUGO DENNA - T-shirt med print - svart vit Vackra billiga damkläder
J.CREW WHISPER CREWNECK TEE - T-shirt - bas - summer sun Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJ.LINDEBERG ORLA - Funktionströja - navy Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jack & Jones Core Träningsbyxor med rand i sidan i slim fit
Jack & Jones Originals Huvtröja i plusstorlek med applikation med logga

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hummel Hive hmlABSALON T SHIRT S S Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Hummel Hive hmlWILLY MORTENSEN SHORTS Shorts

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Jack & Jones Premium Kritstrecksrandiga byxor i jerseyJack & Jones Byxa jprSteven Trouser STS - Blå - Herrvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Hummel HOODIE WOMAN - Luvtröja - grå melange Vackra billiga damkläder
Jack & Jones Huvtröja jorVoyage Sweat Hood - Vit - Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Jack & Jones Jeans jjiLiam jjOriginal Am 792 50SPS Skinny - Blå - Herr

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Jack & Jones JPRSOLARIS SUIT Kostymer & kavajer
Hunkemöller PJ Short Set Stripe Jersey Sov och loungeplagg
Jack & Jones Skjorta jjeOxford Shirt L S Noos - Blå - Herr

På tisdagen godkände ministerrådetJack & Jones Sweatshirt jcoDaxi Sweat Crew Neck - Vit - HerrJack & Jones Tröja jprDarren Knit Crew Neck - Blå - HerrJack & Jones T-shirt jorArt Bouquet Tee SS - rosa - Herr den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Jack & Jones T-shirt jprLuke blå. Tee SS Crew Neck - Grå - Herr
Jacqueline de Yong Byxor jdyCatia Pants - Blå - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJaded London Flerfärgad strandklänning i mesh med paljetter anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hunkydory Byxa Dolly - Blå - Dam